Integritetspolicy

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

När du handlar hos oss AB Rolfssons Diversehandel medger du att vi lagrar dina personuppgifter som du lämnar till oss i samband med beställning. Då godkänner du att vi sparar dessa för att vi ska kunna ge dig som kund bästa möjliga service.

Alla uppgifter hanteras krypterat med högsta säkerhetsnivå, med hjälp av SSL.
Om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter kan du logga in på din profil eller maila oss på så fixar vi det.

Vi lämnar aldrig ut kunders personuppgifter eller skickar nyhetsmail om inte du själv aktivt valt att du vill ha det.Om du handlar med kontokort så är det endast Klarna som ser dessa uppgifter, vi tar aldrig del av dessa och kan därför inte registrera eller lagra dessa.

Skulle du ha registrerat att du vill ha nyhetsbrev och skulle ångar dig så finns det en länk längst ner i nyhetsbrevet där du kan avregistrera dig.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/